Vi hjelper deg å finne riktig bank og lån til boligkjøp eller refinansiering.

Eiendomsfinans tilbyr sine kunder et bredere spekter av tilbud og løsninger på finansiering, enn enkeltbanker som kun har sine egen produkt å tilby. Eiendomsfinans representerer hele 14 boliglånsbanker! Vi er ikke en bank, men en kostnadsfri tjeneste som innhenter lånetilbud på anbud og optimaliserer din søknad.

/

Et stort utvalg av banker og produkter, betyr langt flere løsninger og bedre tilbud for flere kunder. I tillegg til et rikt banktilbud i vanlige banker, kan vi også hjelpe svært mange av de som ikke får lån i tradisjonell bank.
Dette kan være kunder som:

 • har utradisjonell form for inntekt (influencere, kunstnere, artister, provisjonsbasert inntekt m.fl.)
 • har betalingsanmerkninger
 • er flere enn 2 lånetakere (familie kjøper sammen)
 • selvstendig næringsdrivende

Be oss om et uforpliktende tilbud ved å fylle ut kontaktskjemaet.

Vi tar aldri betalt av deg som kunde, vi får betalt av bankene vi samarbeider med.

Eiendomsfinans er en finansagent som innhenter lånetilbud på kunden vegne, vi er kundens objektive part i bankmarkedet. Etter at vi har kartlagt kundens ønsker og behov, innhenter vi nødvendig informasjon og dokumentasjon samt optimaliserer en lånesøknad til de bankene vi mener passer godt for den aktuelle kunde. Kunden slipper å bruke tid på mange bankmøter selv og slipper å fortelle samme historie gang på gang.

Her kan du lese mer om oss.


  VÅRT TEAM - du må gjerne ta kontakt med en av oss direkte:

  Elisabeth Eland

  Richard Lewis Slee

  Daniel A. Bruland

  Adam Dean Ahlquist

  Christoffer W. Farestveit

  Stephan Torsvik

  Christian Magnus Kjær

  Even Røsæther

  Knut A. Hagelien

  Noen av produktene vi formidler:

  Refinansiere boliglån

  Om du ønsker å refinansiere boliglånet ditt for å pusse opp, bygge på, samle lån eller endre betingelser kan du lese mer om refinansiering her

  Mellomfinansiering

  Mellomfinansieringen har som oftest inntil seks måneders løpetid med mulighet for noen måneders forlengelse. Det betyr at du kan eie to boliger i opptil ca. et halvt år. Når du eller megler får oppgjøret for boligen du har solgt, betales mellomfinansieringen tilbake til banken.

  Nytt boliglån

  Vi hjelper deg med en optimal lånesøknad og sender denne til de bankene vi mener passer godt for dine ønsker og behov. Det innhentes et konkret lånetilbud dersom kunden er i budrunde, eller et finansieringsbevis til kjøp av ny bolig.

  Slette betalingsanmerkninger

  Slette betalingsanmerkninger kan gi deg en ny start om du har havnet i en situasjon med inkasso og betalingsanmerkninger. Da hjelper vi deg med et nytt lån for å få samlet all gjeld og sørger for at du får slettet betalingsanmerkninger.

  Samle dyre smålån

  Noen ganger i livet opplever mange at det har hopet seg opp med 20 000 her og 30 000 der på diverse kredittkort og forbrukslån. Renten på slike lån ligger ofte mellom 14-24% så her lønner det seg å samle alt til ett forbrukslån. Vi kan hjelpe deg å samle dyre smålån uten at du må ha sikkerhet i bolig.

  Refinansiere billån

  Du var kanskje ikke klar over at det var mulig å refinansiere billån? Joda, det er det! Ikke så mange som gjør det, men vi samarbeider med en som gjør nettopp det. Det er noen forutsetninger som må være på plass, slik at det lønner seg både for deg og banken, her kan du lese mer om det.

  Samarbeidspartnere – tilbud om lån fra flere banker

  logo lea bank