Refinansiering – søk om boliglån fra flere banker

Prøv vår lånekalkulator:

Lånetype

Ønsket lånebeløp

Nedbetalingstid

kr 8 570,86

Nom. rente (%) ?

Effektiv rente: 2.10%

Etableringsgebyr: kr 1500

Termingebyr: kr 45

Månedlig beløp:

kr 8 570,86

Totalpris over 25 år:

kr 2 572 756,58


  Ifølge 311 vurderinger.
  Øyvind Rødbotten
  Øyvind Rødbotten
  2022-07-29
  anbefaler
  Disse anbefales virkelig! Rådgiver Christian Magnus Kjær avd Nesttun. Meget imøtekommende, profesjonell, god rådgiver og en oversiktlig prosess. Rask behandling om en velger å bytte bank mm. Du får hjelp med absolutt alt. Dette burde mange flere vurdert å benytte seg av. Jeg har brukt Eiendomsfinans flere ganger, ligger sentralt til på Nesttun og i flotte lokaler.
  Espen Eilertsen
  Espen Eilertsen
  2022-07-21
  anbefaler
  Fantastisk service av Børge som fikset meget gode rentevilkår på vårt billån 🙂 Anbefales på det sterkeste 😃
  Kristian Klaussen
  Kristian Klaussen
  2022-07-13
  anbefaler
  har benyttet meg av Børge finsæter til både boligkjøp og bilkjøp, utrolig lettvint og avslappende med masse gode råd og veiledning rundt prosessene ved dette. kan ikke annet enn å anbefale på det sterkeste og benytte seg av denna karen! det blir ihvertfall jeg og gjøre med årene som kommer. 10/10 stjerner
  Torkel Storli
  Torkel Storli
  2022-07-06
  anbefaler
  Vi brukte Børge Finsæther, avd Harstad som rådgiver på finansiering. Det var veldig lettvint og fin prosess. Anbefaler han videre til andre som skal kjøpe bolig.
  Rikke Andresen
  Rikke Andresen
  2022-06-27
  anbefaler
  Joackim på Eiendomsfinans er en veldig hyggelig kar, som bistod meg i gjennom budrunder og kjøp av ny bolig. Han ga råd og innsikt rundt økonomi og eiendomsmarkedet, og var tålmodig i den stressende prosessen det er å skifte bolig. Dette er min andre konsulent jeg har brukt hos Eiendomsfinans, og jeg kan anbefale disse lånemeglerne på det varmeste.
  Stig Roshan Bjørge
  Stig Roshan Bjørge
  2022-06-23
  anbefaler
  Ble tipset av eiendomsmegleren å ta kontakt med dere da banken ikke ville hjelpe. Fikk utrolig god hjelp av Børge Finsæther, alt ordnet seg til slutt. Tusen takk for god service og hjelp.
  Dag Roar Hoshovde
  Dag Roar Hoshovde
  2022-06-15
  anbefaler
  Dere er seriøse.har oversikt over banker som gir lån.jeg har nå fått hjelp 2 ganger og gjør jeg slipper selge huset mitt. 😊😊
  Mayliss Juliussen
  Mayliss Juliussen
  2022-06-14
  anbefaler
  Da har jeg etter gjentatte anbefalinger benyttet meg av tjenester fra Eiendomsfinans i Harstad. Dette var en svært positiv opplevelse, og jeg vil takke Børge Finsæther for god og effektiv hjelp. Fantastisk å ha en rådgiver som er der for deg. Anbefales på det sterkeste.
  Geir Olav Heiene
  Geir Olav Heiene
  2022-06-08
  anbefaler
  Vi anbefaler Eiendomsfinans på det varmeste. De responderer raskt og arbeider effekttivt og profesjonelt. Her får du ingen ubehagelige overraskelser og kostnader har vi ikke sett noe til. Eiendomsfinans viker heller ikke unna vanskelige caser, men tar utfordringen.
  Kristin Valaas Lunde
  Kristin Valaas Lunde
  2022-05-24
  anbefaler
  Vi valgte på nytt å gå til Børge i eiendomsfinans når vi skulle kjøpe nytt hus. Det var verd det denne gangen også, han fant løsningen som passet oss, og har kundeservice i ypperste klasse! 🙂

  1

  Gratis tjeneste

  Send inn søknadsskjemaet så kontakter vi deg og hjelper deg med lånesøknaden. Tjenesten er gratis og du får din egen, personlige rådgiver.

   

  2

  Vi innhenter tilbud om lån

  Vi samarbeider med mange banker for å finne den som passer best tilpasset dine ønsker og behov. Ingen bank er best for alle.

  3

  Du velger bank

  Vi lager hele søknaden for deg og sender til de banker vi samarbeider med og som vi synes passer for deg. Du velger selv hvilket tilbud du vil benytte. Alle tilbud er uforpliktende.

  Refinansiering av boliglån

  samboere i sofa

   

   

  Søk om å refinansiere boliglånet for å oppnå bedre rentebetingelser elleropplåning på bolig. Vi hjelper deg med lånesøknaden og valg av bank.

  Søk nå!

  LES MER

  Refinansiering forbruksgjeld

   

   

  Samle flere lån til ett, eller søke om bedre betingelser? Du oppnår lavere rente på refinansiering av forbruksgjeld hvis du har sikkerhet i fast eiendom, men det er ikke et krav. Det er uansett smart å samle dyre smålån og kredittkortgjeld i et usikret refinansieringslån.

  Søk nå!

  LES MER

   

  Refinansiering med betalingsanmerkning

  par titter opp

   

   

  Ønsker du refinansiering av lån med betalingsanmerkning, eller trenger hjelp til å finne ut hvem du skylder penger? Hos oss får du hjelp til å rydde opp i gjeld og slette anmerkninger. Du må kunne tilby pant i eiendom du eier selv, eller hos kausjonist for å få refinansiering med betalingsanmerkninger.

  Søk nå!

  LES MER

   

  Refinansiering omstartslån

   

   

  Ved omstartslån godtar banken at du har betalingsanmerkninger eller inkasso. Du må kunne tilby sikkerhet i bolig. Omstartslånet benyttes til å betale ned lån med anmerkninger og du kan samle all gjeld til ett lån.

  Søk nå!

  LES MER

  Refinansiering spesiallån

   

   

  Spesiallån er et lån for deg som ikke får lån i tradisjonell bank. Noen lånesøkere har vanskeligheter med å få innvilget lån i tradisjonelle banker, selv om inntekten burde være god nok får å få innvilget lån. For eksempel selvstendig næringsdrivende, utradisjonelle yrker eller flere enn 2 lånetakere.

  Søk nå!

  LES MER

  Refinansiering dyre smålån

  Få hjelp til å rydde opp i gjeld

   

   

  Refinansiering for å samle dyre smålån er svært fornuftig. En regning og som oftest mye lavere rente. Vi hjelper deg å regne ut hvor mye du kan spare på dette.

  Søk nå!

  LES MER

  Refinansiering kredittkort

  mann teller penger

   

   

  Refinansiering av kredittkort gir deg flere fordeler enn kun besparelser. Du får en ryddig oversikt over regningene dine, mindre utgifter og bedre muligheter hos bankene i forhold til andre lån. Det å refinansiere kredittkort kan fort gi deg en romsligere økonomi slik at du kan nedbetale raskere.

  Søk nå!

  LES MER

  Refinansiering billån

   

   

  Ja, det er mulig å flytte billånet til en ny bank med bedre rentebetingelser eller endret løpetid. De fleste banker som tilbyr billån, ønsker ikke å tilby refinansiering av billån, da risikerer de også å miste dette lånet til en annen bank. Vi hjelper deg gjerne med å finne banken som gjør det mulig å refinansiere billån ved å flytte pantet.

  Søk nå!

  LES MER

  Refinansiering huslån

   

   

  Refinansiering av huslån – er du på jakt etter bedre renter, eller vil du samle flere smålån inn i boliglånet? Uansett hjelper vi deg med en god løsning.

  Søk nå!

  LES MER

   

  Refinansiering til boligkreditt

   

   

  Refinansiering til boligkreditt er en fin og fleksibel løsning, men hva er egentlig forskjellen på dette og et avdragsfritt lån?

  Søk nå!

  LES MER

  Refinansiering inkassogjeld

  Isabell Kristiansen

   

   

  Refinansiering av inkassogjeld er mulig dersom du kan stille sikkerhet i en eiendom du, eller nær familie eier. Sammen med deg ser vi på mulige løsninger.

  Søk nå!

  LES MER

  Refinansiering for å stoppe tvangssalg

   

   

  Få hjelp til å unngå tvangssalg. Det finnes flere banker og flere måter å løse økonomiske utfordringer på. Vi samarbeider med alle bankene som tilbyr refinansiering av gjeld med betalingsanmerkninger: Bank 2, Bluestep, Nordax, MyBank, Balansebank, Svea og Kraft Bank.

  Søk nå!

  LES MER

  Refinansiering uten sikkerhet

   

   

  Som regel er det økonomisk smart å samle flere smålån og kreditter til ett lån. Du kan refinansiere lån uten sikkerhet dersom du ikke har anmerkninger.

  Søk nå!

  LES MER

   

  Refinansiering kalkulator

  To kollegaer diskuterer sak

   

   

  Prøv vår kalkulator for refinansiering. Legg sammen alle lån du har i dag og regn ut den månedlige kostnaden.

  Søk nå!

  LES MER

   

  Refinansiering med sikkerhet i bolig

  par med flytteesker

   

   

  Når du eier bolig finnes det mange banker og løsninger for refinansiering med sikkerhet i bolig.  Vi hjelper deg gjerne med valg av bank og produkt.

  Søk nå!

  LES MER

  Hjelp til refinansiering av gjeld

   

   

  Her kan du lese mer om oss i Eiendomsfinans og hvorfor du bør benytte en rådgiver for hjelp til refinansiering av gjeld.

  Søk nå!

  LES MER

  Hvem er vi og hva gjør vi?

  Eiendomsfinans er Norges største finansagent. Vi låner ikke ut penger selv, men optimaliserer lånesøknad om refinansiering på kunders vegne. Vi formidler refinansiering, boliglån og de fleste andre typer lån fra mange banker, og jobber målrettet for å finne den løsningen som er best tilpasset dine ønsker og lånebehov. Når man skal søke om refinansiering og sammenlikne tilbudene selv,  kreves det at man må fylle inn en rekke søknader og fortelle den samme historien om og om igjen, samt gi alle opplysninger om din økonomiske situasjon til hver enkelt bank. Hos oss trenger du bare å gjøre dette én gang – vi gjør resten av jobben  mot de bankene vi mener er de beste for deg. Du har selvfølgelig full anledning til å søke i banker vi ikke samarbeider med selv, for å sammenligne med de uforpliktende tilbudene du får fra oss.

  Vi jobber kun med lån og vil ikke forsøke å få deg til å kjøpe aksjer eller andre former for investeringsprodukter.

  LÅN PÅ ANBUD FRA FLERE BANKER

   

   

  Lånetilbyder Tilbyr Godtar betalingsanmerkning
  Boliglån, seniorlån, mellomfinansiering og refinansiering

  Nei

   

  Boliglån, LO favørlån, mellomfinansiering og refinansiering

  Nei

   

  Boliglån, førstehjemslån, mellomfinansiering og refinansiering

  Nei

   

  Boliglån, førstehjemslån, mellomfinansiering og refinansiering

  Nei

   

  Boliglån, førstehjemslån, mellomfinansiering og refinansiering

  Nei

   

  Billån, båtlån, mc lån, lån til bobil

  Nei

   

  Refinansiering, omstartslån, mellomfinansiering, boliglån

  Ja, krav om sikkerhet i bolig

   

  Refinansiering, omstartslån, mellomfinansiering, boliglån

  Ja, krav om sikkerhet i bolig

   

  Refinansiering, omstartslån, 2. pri lån, boliglån, refinansiering, spesiallån

  Ja, krav om sikkerhet i bolig

   

  Omstartslån, refinansiering

  Ja, krav om sikkerhet i bolig

   

  Refinansiering, omstartslån, 2. pri lån

  Ja, krav om sikkerhet i bolig

   

  Refinansiering, omstartslån, 2. pri lån

  Ja, krav om sikkerhet i bolig

   

  Refinansiering, forbrukslån, boliglån

  Nei

   

  Refinansiering, forbrukslån, boliglån

  Ja, krav om sikkerhet i bolig

   

  logo resurs Samle dyre smålån, forbrukslån

  Nei

  Samle dyre smålån, forbrukslån

  Nei

   

  logo lea bank Samle dyre smålån, forbrukslån

  Nei

   

  Samle dyre smålån, forbrukslån

  Nei

   

   

  Forskjellige former for refinansiering:

  Refinansiering med eller uten sikkerhet i bolig

  Hva betyr refinansiering?

  Du kan refinansiere lån i din eksisterende bank, eller du kan sjekke med en eller flere andre banker hvilke tilbud de kan gi deg på refinansiering. Prosessen med refinansiering er lik eller tilnærmet lik hos de aller fleste banker. Du kan refinansiere samme lånebeløp som du har i dag hvis du ønsker en bank med lavere rente og gebyrer, eller du kan øke lånebeløpet. I tilfeller hvor du vil «bake inn» kredittgjeld og smålån i boliglånet, eller hvor du vil pusse opp / bygge på, vil du ha behov for å øke lånebeløpet. Vi hjelper deg å optimalisere din lånesøknad mot banker vi mener kan passe for dine ønsker og behov.

  Et god tips når du skaffer deg et nytt boliglån, er å sette pantedokumentet til banken på et høyere beløp enn lånebeløpet. Da er det enklere å senere øke lånebeløpet uten at banken må sende inn nytt pantedokument for tinglysning.

  Vi forklarer dette med et eksempel: Hvis du har et boliglån på 3 millioner og en pantedokument på 4 millioner, kan du øke lånebeløpet opp til 4 millioner uten at banken må ta mer sikkerhet/pant i boligen din. Et pantedokument er selve bekreftelsen på hvor mye sikkerhet banken har i din bolig. Hvis du da velger å øke lånet til 3,5 millioner fordi du må bytte tak og bygge garasje, så trenger du nesten bare å signere elektronisk på nytt gjeldsbrev. Utbetalingen kan da skje innen et par døgn. Dersom du har 3 millioner i gjeld, et pantedokument  på 3 millioner og vil øke til 3,5 mill, da må banken lage nytt pantedokument på minimum 3,5 mill og sende inn til Kartverket for tinglysning. Det tar som oftest en ukes tid.

  Samarbeidspartnere – tilbud om lån fra flere banker

    logo lea bank  logo resurs