Ifølge 311 vurderinger
Øyvind Rødbotten
Øyvind Rødbotten
2022-07-29
anbefaler
Disse anbefales virkelig! Rådgiver Christian Magnus Kjær avd Nesttun. Meget imøtekommende, profesjonell, god rådgiver og en oversiktlig prosess. Rask behandling om en velger å bytte bank mm. Du får hjelp med absolutt alt. Dette burde mange flere vurdert å benytte seg av. Jeg har brukt Eiendomsfinans flere ganger, ligger sentralt til på Nesttun og i flotte lokaler.
Espen Eilertsen
Espen Eilertsen
2022-07-21
anbefaler
Fantastisk service av Børge som fikset meget gode rentevilkår på vårt billån 🙂 Anbefales på det sterkeste 😃
Kristian Klaussen
Kristian Klaussen
2022-07-13
anbefaler
har benyttet meg av Børge finsæter til både boligkjøp og bilkjøp, utrolig lettvint og avslappende med masse gode råd og veiledning rundt prosessene ved dette. kan ikke annet enn å anbefale på det sterkeste og benytte seg av denna karen! det blir ihvertfall jeg og gjøre med årene som kommer. 10/10 stjerner
Torkel Storli
Torkel Storli
2022-07-06
anbefaler
Vi brukte Børge Finsæther, avd Harstad som rådgiver på finansiering. Det var veldig lettvint og fin prosess. Anbefaler han videre til andre som skal kjøpe bolig.
Rikke Andresen
Rikke Andresen
2022-06-27
anbefaler
Joackim på Eiendomsfinans er en veldig hyggelig kar, som bistod meg i gjennom budrunder og kjøp av ny bolig. Han ga råd og innsikt rundt økonomi og eiendomsmarkedet, og var tålmodig i den stressende prosessen det er å skifte bolig. Dette er min andre konsulent jeg har brukt hos Eiendomsfinans, og jeg kan anbefale disse lånemeglerne på det varmeste.
Stig Roshan Bjørge
Stig Roshan Bjørge
2022-06-23
anbefaler
Ble tipset av eiendomsmegleren å ta kontakt med dere da banken ikke ville hjelpe. Fikk utrolig god hjelp av Børge Finsæther, alt ordnet seg til slutt. Tusen takk for god service og hjelp.
Dag Roar Hoshovde
Dag Roar Hoshovde
2022-06-15
anbefaler
Dere er seriøse.har oversikt over banker som gir lån.jeg har nå fått hjelp 2 ganger og gjør jeg slipper selge huset mitt. 😊😊
Mayliss Juliussen
Mayliss Juliussen
2022-06-14
anbefaler
Da har jeg etter gjentatte anbefalinger benyttet meg av tjenester fra Eiendomsfinans i Harstad. Dette var en svært positiv opplevelse, og jeg vil takke Børge Finsæther for god og effektiv hjelp. Fantastisk å ha en rådgiver som er der for deg. Anbefales på det sterkeste.
Geir Olav Heiene
Geir Olav Heiene
2022-06-08
anbefaler
Vi anbefaler Eiendomsfinans på det varmeste. De responderer raskt og arbeider effekttivt og profesjonelt. Her får du ingen ubehagelige overraskelser og kostnader har vi ikke sett noe til. Eiendomsfinans viker heller ikke unna vanskelige caser, men tar utfordringen.
Kristin Valaas Lunde
Kristin Valaas Lunde
2022-05-24
anbefaler
Vi valgte på nytt å gå til Børge i eiendomsfinans når vi skulle kjøpe nytt hus. Det var verd det denne gangen også, han fant løsningen som passet oss, og har kundeservice i ypperste klasse! 🙂