Refinansiering av gjeld
Refinansiering av gjeld kan gjøres på flere måter. Her forteller Isabell Kristiansen fra vårt kontor på Gjøvik om de forskjellige formene for refinansiering av gjeld.
Isabell Kristiansen

Refinansiering av gjeld kan gjøres på mange måter.

Å refinansiere er å bytte ut det lånet eller de lånene man har, med ett nytt lån. For noen handler det om å oppnå bedre rente på lånet enn de har i dag, for andre kan det handle om å låne litt mer til oppussing. Det er også mange som ønsker å samle dyre smålån til ett billigere lån.

Ved å senke den samlede effektive renten får du et billigere lån og mer penger til overs for å kunne nedbetale raskere.

Man kan refinansiere lån både med og uten sikkerhet i bolig. Hvis du eier bolig eller kan få sikkerhet i en bolig, kan du refinansiere større beløp og også refinansiere gjeld med betalingsanmerkninger. Anmerkningene blir da slettet etter refinansieringen og du blir økonomisk friskmeldt.

Dersom du ikke eier bolig, men har flere kredittkort med høye renter er det som oftest mye å spare på å refinansiere og samle kredittkortgjeld i ett forbrukslån. Det gir mulighet for raskere nedbetaling, lavere månedsbeløp og kun en regning å forholde seg til.

Send oss en forespørsel om refinansiering av gjeld

 


  » Vi samarbeider med mange banker for å finne den løsningen som passer best for deg når det gjelder refinansiering av gjeld. Jobben vi gjør med å innhente lånetilbud er både gratis og uforpliktende for deg som kunde» 
  – Isabell Kristiansen 

  1

  Raskt

  I våre samarbeidsbanker sitter det team som kun jobber med lånesøknader fra oss. Disse sakene blir prioritert slik at våre kunder skal få raske svar og tilbud om refinansiering av gjeld.

  2

  Trygt

  Vi har jobbet med å innhente lånetilbud siden 1993. I dag er Eiendomsfinans landets største finansagent. Det er svært viktig for oss at du skal føle deg trygg og godt ivaretatt hele veien når du skal refinansiere gjeld.

  3

  Enkelt

  Du får tildelt en fast rådgiver som følger saken din fra A til Å. Når vi har kartlagt dine ønsker og behov for refinansiering av gjeld, optimaliserer vi din lånesøknad mot de aktuelle bankene. Du forteller din historie kun en gang, vi gjør resten av jobben.

  Våre samarbeidspartnere

  Låneeksempler: 

  Låneeksempel med sikkerhet i bolig derom du ikke har betalingsanmerkninger: Lån 2 millioner, effektiv rente 1,96 %, nedbetalt over 25 år, kostnad 526 072,-, totalt 2 526 072,-.

  Låneeksempel med sikkerhet i bolig derom du skal refinansiere gjeld med betalingsanmerkninger: Nominell rente 6,2%. Effektiv rente 6,65% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 033 291,- Totalt: kr 4 033 291,-

  Låneeksempel uten sikkerhet i bolig:
  225 000,- over 9 år med effektiv rente på 14,17 %, kostnad 162 347,- Totalt 387 347,-.
  Nedbetalingstid ved refinansiering: opptil 15 år, avhengig av nedbetalingstid på lån som skal refinansieres. Maks løpetid på nye lån uten sikkerhet er 5 år.