Om oss

Om oss - Vi sammenlikner lånetilbud for deg

Informasjon om Eiendomsfinans:
Eiendomsfinans søker om lån, sammenlikner lånevilkår og betingelser på kundens vegne. For oss er det svært viktig at både kunde og bank er fornøyde med hverandre, noe som resulterer i gode løsninger for begge parter. Våre tjenester er gratis for deg som kunde!

Eiendomsfinans_om_oss

Said Salimi og Lavrans Solli, Eiendomsfinans Oslo

Hvorfor benytte en lånerådgiver?

Når man skal sammenlikne lån selv kreves det ofte at man må fortelle den samme historien igjen og igjen, samt gi alle opplysninger om din økonomiske situasjon hver gang. Hos oss trenger du bare fortelle dette én gang og vi gjør resten av jobben med å innhente tilbud. Vi samler nødvendig informasjon og dokumentasjon om deg og ditt lånebehov, skriver en optimalisert lånesøknad og sender dette til de samarbeidsbankene vi mener er de beste for deg. Du har selvfølgelig full anledning til å søke i banker vi ikke samarbeider med selv, for å sammenligne.

Eiendomsfinans er Norges største låneformidler på boliglån. Vi samarbeider med mange banker og finansinstitusjoner, og vil alltid jobbe hardt for å skreddersy løsningen som er best tilpasset dine lånebehov.

Lånerådgiver, finansmegler eller lånemegler er begrep som går om hverandre, vi jobber kun med lån og vil ikke forsøke å få deg til å kjøpe aksjer eller andre former for investeringsprodukter.

 

 

Ifølge 311 vurderinger
Øyvind Rødbotten
Øyvind Rødbotten
2022-07-29
anbefaler
Disse anbefales virkelig! Rådgiver Christian Magnus Kjær avd Nesttun. Meget imøtekommende, profesjonell, god rådgiver og en oversiktlig prosess. Rask behandling om en velger å bytte bank mm. Du får hjelp med absolutt alt. Dette burde mange flere vurdert å benytte seg av. Jeg har brukt Eiendomsfinans flere ganger, ligger sentralt til på Nesttun og i flotte lokaler.
Espen Eilertsen
Espen Eilertsen
2022-07-21
anbefaler
Fantastisk service av Børge som fikset meget gode rentevilkår på vårt billån 🙂 Anbefales på det sterkeste 😃
Kristian Klaussen
Kristian Klaussen
2022-07-13
anbefaler
har benyttet meg av Børge finsæter til både boligkjøp og bilkjøp, utrolig lettvint og avslappende med masse gode råd og veiledning rundt prosessene ved dette. kan ikke annet enn å anbefale på det sterkeste og benytte seg av denna karen! det blir ihvertfall jeg og gjøre med årene som kommer. 10/10 stjerner
Torkel Storli
Torkel Storli
2022-07-06
anbefaler
Vi brukte Børge Finsæther, avd Harstad som rådgiver på finansiering. Det var veldig lettvint og fin prosess. Anbefaler han videre til andre som skal kjøpe bolig.
Rikke Andresen
Rikke Andresen
2022-06-27
anbefaler
Joackim på Eiendomsfinans er en veldig hyggelig kar, som bistod meg i gjennom budrunder og kjøp av ny bolig. Han ga råd og innsikt rundt økonomi og eiendomsmarkedet, og var tålmodig i den stressende prosessen det er å skifte bolig. Dette er min andre konsulent jeg har brukt hos Eiendomsfinans, og jeg kan anbefale disse lånemeglerne på det varmeste.
Stig Roshan Bjørge
Stig Roshan Bjørge
2022-06-23
anbefaler
Ble tipset av eiendomsmegleren å ta kontakt med dere da banken ikke ville hjelpe. Fikk utrolig god hjelp av Børge Finsæther, alt ordnet seg til slutt. Tusen takk for god service og hjelp.
Dag Roar Hoshovde
Dag Roar Hoshovde
2022-06-15
anbefaler
Dere er seriøse.har oversikt over banker som gir lån.jeg har nå fått hjelp 2 ganger og gjør jeg slipper selge huset mitt. 😊😊
Mayliss Juliussen
Mayliss Juliussen
2022-06-14
anbefaler
Da har jeg etter gjentatte anbefalinger benyttet meg av tjenester fra Eiendomsfinans i Harstad. Dette var en svært positiv opplevelse, og jeg vil takke Børge Finsæther for god og effektiv hjelp. Fantastisk å ha en rådgiver som er der for deg. Anbefales på det sterkeste.
Geir Olav Heiene
Geir Olav Heiene
2022-06-08
anbefaler
Vi anbefaler Eiendomsfinans på det varmeste. De responderer raskt og arbeider effekttivt og profesjonelt. Her får du ingen ubehagelige overraskelser og kostnader har vi ikke sett noe til. Eiendomsfinans viker heller ikke unna vanskelige caser, men tar utfordringen.
Kristin Valaas Lunde
Kristin Valaas Lunde
2022-05-24
anbefaler
Vi valgte på nytt å gå til Børge i eiendomsfinans når vi skulle kjøpe nytt hus. Det var verd det denne gangen også, han fant løsningen som passet oss, og har kundeservice i ypperste klasse! 🙂

 

 

DSC01275-Edit_9f81e04e0b4c8c6e8a44adf276e5b468 (1)

 

Ta gjerne kontakt med oss her:


  Et finansielt supermarked

  Vi er et finansielt supermarked som dekker de fleste behov for deg med dine økonomiske behov. Vårt produktspekter inneholder boliglån, refinansiering av bolig, forbrukslån, kredittkort, SeniorLån, billån, båtlån, omstartslån, samle inkassogjeld, spesiallån, samle dyre smålån og slette betalingsanmerkninger.

  Mange års erfaring

  Vi har siden 1993 hjulpet titusenvis av kunder med å finne riktig bank og låneprodukt, og vi formidler i lånevolum boliglån for rundt seks milliarder årlig.

  DSC01223-Edit-01_745c49d930b25b466594c3fe7874f68f

  Heidi Hungnes - Eiendomsfinans Drammen, Julianne Skovli Gåsvær - Eiendomsfinans Romerike, Bjørn Bergene - Eiendomsfinans Oslo

  Gratis tjeneste

  Det er rimeligere for bankene at vi finner de riktige kundene for dem, enn at de etablerer nye avdelingskontor selv. Derfor er alle våre tjenester gratis for deg som kunde, da vi honoreres av bankene vi samarbeider med. Det er heller ingen påslag eller skjulte kostnader ved å benytte våre tjenester, og tilbudet du får fra oss er uforpliktende.

  Våre samarbeidende banker har egne team som jobber med søknader fra oss. Fordelen for deg er at du mest sannsynlig får raskere svar på søknaden din, enn om du sender inn en søknad selv. Når vi har mottatt nødvendig informasjon og dokumentasjon fra deg tar det normalt 24-48 timer før du får et tilbud eller et finansieringsbevis fra oss. I hastesaker med budrunder går det enda raskere. Disse vil prioriteres, og vi diskuterer saken med banken for å finne en løsning raskest mulig.

  Personlig oppfølging

  Det krever både tid og energi å søke om og sammenligne lån i ulike banker selv. Fordi kundeservice er viktig for oss, får du derfor en fast finansrådgiver som ser hele ditt økonomiske bilde. Vi gir deg gode råd om hvilke endringer du bør vurdere for å oppnå lavest mulig kostnad på dine lån og forsikringer. Du forteller din historie kun en gang og din rådgiver optimaliserer søknaden mot flere banker for å finne det best tilpassede tilbudet for deg.

  Stort nettverk av samarbeidspartnere

  Vi jobber for å finne det lånet som passer best for deg, og ingen tilsvarende bedrift i Norge har vårt utvalg av samarbeidspartnere innen finansiering. Vi jobber ikke med alle bankene i Norge, men samarbeider med et bredt utvalg av gode banker vi mener dekker de fleste økonomiske behov. Vi kan hjelpe deg med det aller meste, kanskje også produkter du ikke var klar over at eksisterte?

  Samarbeidspartnere – tilbud om lån fra flere banker

  logo romerike sparebank  logo lea banklogo resurs

   

  Som finansagent for BN Bank, Bank 2, Resurs Bank, Ekspress Bank, LEABank, Sparebanken 68 grader Nord, Svea Finans, Skue Sparebank, Sparebank 1 SMN, Balanse Bank, Kraft Bank, Romerike Sparebank, MyBank, Instabank, Nordax, Sandnes Sparebank, og Bluestep Bank skal vi forberede og fremme søknad om innskuddsavtaler, låneavtaler, kausjonsavtaler og/eller kort-produkter til en eller flere av de nevnte bankene. Søknaden skal inneholde fullstendig og korrekt informasjon om alle relevante forhold for vedkommende produkt. Banken foretar deretter en selvstendig vurdering av søknaden der informasjon fra kunden og agenten og andre kilder legges til grunn. Vi gjør oppmerksom på at vi, som finansagent, mottar provisjon fra bankene (nevnt ovenfor) på bakgrunn av inngåtte avtaler om lån m.m. formidlet gjennom oss. Vi har ikke anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn vedkommende banker, jfr. Finansavtalelovens § 88. Vi er lovpålagt å se til at bankens plikter overfor kunden er oppfylt innenfor det oppdraget vi har fått fra vedkommende bank.
  Dersom banken eller vi misligholder forpliktelsene i relasjon til konkrete produkter kan kunden gjøre eventuelle misligholdsanksjoner gjeldende direkte mot vedkommende bank. Dersom vårt eventuelle mislighold gjelder andre forhold, for eksempel investerings råd gitt av oss, kan klager bare rettes mot banken hvis vi er tilknyttet agent for vedkommende bank etter verdipapirhandellovens § 10 – 16. For tiden formidler vi ikke konsesjonspliktige investeringstjenester/produkter.

  Våre eiere

  Eiendomsfinans Drift AS er eid av Bank 2 ASA og enkelte av bankens største aksjonærer. Bank 2 sitt eierskap påvirker ikke måten vi i Eiendomsfinans jobber på. Vi vil alltid prøve å finne den løsningen som er best for våre kunder.