Få hjelp til å rydde opp i gjeld, selv om du har store økonomiske problemer.

Vi dømmer ingen og det er trygt å snakke med oss. Vi vil deg det beste. Det er mange måter å finne løsninger på, helt sikkert flere du ikke vet om at finnes. Får å få refinansiert gjeld med betalingsanmerkninger må man kunne tilby sikkerhet i en eiendom.

 • Unngå tvangssalg

 • Samle dyr gjeld

 • Slette betalingsanmerkninger

 

Filip og Anders fra Eiendomsfinans Oslo


  Våre kunder er svært fornøyd med jobben vi gjør:

  Ifølge 311 vurderinger
  Øyvind Rødbotten
  Øyvind Rødbotten
  2022-07-29
  anbefaler
  Disse anbefales virkelig! Rådgiver Christian Magnus Kjær avd Nesttun. Meget imøtekommende, profesjonell, god rådgiver og en oversiktlig prosess. Rask behandling om en velger å bytte bank mm. Du får hjelp med absolutt alt. Dette burde mange flere vurdert å benytte seg av. Jeg har brukt Eiendomsfinans flere ganger, ligger sentralt til på Nesttun og i flotte lokaler.
  Espen Eilertsen
  Espen Eilertsen
  2022-07-21
  anbefaler
  Fantastisk service av Børge som fikset meget gode rentevilkår på vårt billån 🙂 Anbefales på det sterkeste 😃
  Kristian Klaussen
  Kristian Klaussen
  2022-07-13
  anbefaler
  har benyttet meg av Børge finsæter til både boligkjøp og bilkjøp, utrolig lettvint og avslappende med masse gode råd og veiledning rundt prosessene ved dette. kan ikke annet enn å anbefale på det sterkeste og benytte seg av denna karen! det blir ihvertfall jeg og gjøre med årene som kommer. 10/10 stjerner
  Torkel Storli
  Torkel Storli
  2022-07-06
  anbefaler
  Vi brukte Børge Finsæther, avd Harstad som rådgiver på finansiering. Det var veldig lettvint og fin prosess. Anbefaler han videre til andre som skal kjøpe bolig.
  Rikke Andresen
  Rikke Andresen
  2022-06-27
  anbefaler
  Joackim på Eiendomsfinans er en veldig hyggelig kar, som bistod meg i gjennom budrunder og kjøp av ny bolig. Han ga råd og innsikt rundt økonomi og eiendomsmarkedet, og var tålmodig i den stressende prosessen det er å skifte bolig. Dette er min andre konsulent jeg har brukt hos Eiendomsfinans, og jeg kan anbefale disse lånemeglerne på det varmeste.
  Stig Roshan Bjørge
  Stig Roshan Bjørge
  2022-06-23
  anbefaler
  Ble tipset av eiendomsmegleren å ta kontakt med dere da banken ikke ville hjelpe. Fikk utrolig god hjelp av Børge Finsæther, alt ordnet seg til slutt. Tusen takk for god service og hjelp.
  Dag Roar Hoshovde
  Dag Roar Hoshovde
  2022-06-15
  anbefaler
  Dere er seriøse.har oversikt over banker som gir lån.jeg har nå fått hjelp 2 ganger og gjør jeg slipper selge huset mitt. 😊😊
  Mayliss Juliussen
  Mayliss Juliussen
  2022-06-14
  anbefaler
  Da har jeg etter gjentatte anbefalinger benyttet meg av tjenester fra Eiendomsfinans i Harstad. Dette var en svært positiv opplevelse, og jeg vil takke Børge Finsæther for god og effektiv hjelp. Fantastisk å ha en rådgiver som er der for deg. Anbefales på det sterkeste.
  Geir Olav Heiene
  Geir Olav Heiene
  2022-06-08
  anbefaler
  Vi anbefaler Eiendomsfinans på det varmeste. De responderer raskt og arbeider effekttivt og profesjonelt. Her får du ingen ubehagelige overraskelser og kostnader har vi ikke sett noe til. Eiendomsfinans viker heller ikke unna vanskelige caser, men tar utfordringen.
  Kristin Valaas Lunde
  Kristin Valaas Lunde
  2022-05-24
  anbefaler
  Vi valgte på nytt å gå til Børge i eiendomsfinans når vi skulle kjøpe nytt hus. Det var verd det denne gangen også, han fant løsningen som passet oss, og har kundeservice i ypperste klasse! 🙂

  1

  Fyll ut kontaktskjemaet

  Vi trenger litt informasjon om hvordan vi kan kontakte deg. Her kan du også kort beskrive hvordan du ønsker hjelp med din gjeld. For raskest mulig saksbehandling og løsning, legg ved siste skattemelding, fersk lønnsslipp og utskrift fra Gjeldsregisteret

  2

  Vi kontakter deg

  En av våre rådgivere tar kontakt med deg på telefon eller e-post. Sammen med deg lager vi en oversikt over din gjeld og vi forklarer deg hvilke muligheter som finnes på markedet. Vi jobber mot mange banker og har derfor også mange løsninger.

  3

  Vi innhenter tilbud om lån eller refinansiering

  Når vi har mottatt tilstrekkelig informasjon og dokumentasjon, setter vi opp en optimalisert lånesøknad mot den eller de bankene som er aktuelle for ditt lånebehov. Når vi mottar tilbud i retur presenterer vi dette eller disse for deg. Tilbudene er uforpliktende for deg og jobben vi gjør er gratis for deg som kunde.

  Ja, du kan få hjelp med gjeld og hjelpen er kostnadsfri.

  Det kan være vanskelig å forholde seg til gjeld og regninger som hoper seg opp. Mange mister rett og slett oversikten over hva de skylder, hvem de skylder penger og hvilke regninger som er betalt og ikke. Det skal ikke så mye til å få orden på dette, men kanskje du trenger litt hjelp med din gjeld?

  Vi i Eiendomsfinans hjelper deg med å kartlegge hele gjeldsbildet. Vi har en hyggelig samtale med deg slik at vi kan planlegge hvilken løsning som passer best for deg. Dette avenger blant annet av om du eier bolig, har kausjonist eller ikke eier bolig som banken kan ta sikkerhet i. Hvis man har fått betalingsanmerkninger, må man kunne tilby pantesikkerhet i en eiendom for å få refinansiert og friskmeldt det eller de lånene som har anmerkninger.

  Bilde av mann som sitter ved arbeidspult med headset til telefon