Din søknad er mottatt. Hva skjer videre?

Vi vil ta kontakt med deg snarest og vil gjerne hjelpe deg å finne tilbud og løsninger tilpasset dine ønsker og behov. Det finnes mange muligheter og vi ser raskt hvilke som kan være passende for deg. Jobben vi gjør for deg er alltid kostnadsfri og uforpliktende

Vårt team - vi kontakter deg så snart som mulig.

Christian Magnus Kjær

 Tlf 900 46 478

 

Jeg er rådgiver i Eiendomsfinans Bergen, og har jobbet her siden 2018. Utdannelse: bachelor i økonomi og administrasjon fra England. Jeg har i løpet av mine yrkesaktive år jobbet både med privat- og næringsforsikring, samt finans.

Det viktigste for meg er å finne gode løsninger for kundene mine. Jeg opplever til stadighet at kunder har vært i egen bank og kikket litt rundt men ikke fått den hjelpen de trenger. Jeg tror på god og nær kontakt med kundene mine, noe det dessverre blir mindre og mindre av i den digitaliserte verden. Dette er nøkkelen til å finne de gode løsningene, forstå deg som kunde og hva du har behov for.

Veien kan ofte være lang, men dersom det finnes en løsning der ute, skal jeg finne den!

Les mer om meg

Daniel Andre Bruland

Tlf 93 42 37 44

 

Jeg har jobbet hos Eiendomsfinans siden 2016 og har opparbeidet meg en bred kompetanse på mulighetene som bankene i dag tilbyr.
Enten du ønsker refinansiering av boliglån for bedre betingelser, finansieringsbevis for å kjøpe ny bolig eller en opprydning i din personlige økonomi, så har jeg verktøyene for å hjelpe deg.

Min ambisjon i jobben min er å hjelpe mine kunder, slik at de på en lettest mulig måte kan finne den beste løsningen, basert på deres ønsker og behov. Med antallet banker i min verktøykasse har jeg muligheter du ikke finner hos en spesifikk bank.

For å kunne hjelpe er det viktig med god og åpen dialog slik at jeg på best mulig måte kan finne en god og langvarig løsning for deg. I motsetning til hva man ofte møter i banken så er jeg rådgiveren som både lytter og ikke minst svarer på telefonen når du ringer.
Ta kontakt så finner vi løsningene sammen!

Les mer om meg

Gjeldsassistenten samarbeider med Eiendomsfinans i Bergen

Eiendomsfinans tilbyr sine kunder et bredere spekter av tilbud og løsninger på finansiering, enn enkeltbanker som kun har sine egen produkt å tilby. Eiendomsfinans representerer  mange banker! Vi er ikke en bank, men en kostnadsfri tjeneste som innhenter lånetilbud på anbud og optimaliserer din søknad. Vi samarbeider med alle de bankene i Norge som tilbyr refinansiering av gjeld med betalingsanmerkninger. Alle disse tenker litt forskjellig og har forskjellige løsninger. Vi er godt kjent med de alle og sammen med deg finner vi den som passer best akkurat i ditt tilfelle.

Hjem - Gjeldsassistenten

Et stort utvalg av banker og produkter, betyr langt flere løsninger og bedre tilbud for flere kunder. I tillegg til et rikt banktilbud i vanlige banker, kan vi også hjelpe svært mange av de som ikke får lån i tradisjonell bank.
Dette kan være kunder som:

  • har utradisjonell form for inntekt (influencere, kunstnere, artister, provisjonsbasert inntekt m.fl.)
  • har betalingsanmerkninger
  • er flere enn 2 lånetakere (familie kjøper sammen)
  • selvstendig næringsdrivende

Vi tar aldri betalt av deg som kunde, vi får betalt av bankene vi samarbeider med.

Eiendomsfinans er en finansagent som innhenter lånetilbud på kunden vegne, vi er kundens objektive part i bankmarkedet. Etter at vi har kartlagt kundens ønsker og behov, innhenter vi nødvendig informasjon og dokumentasjon samt optimaliserer en lånesøknad til de bankene vi mener passer godt for den aktuelle kunde. Kunden slipper å bruke tid på mange bankmøter selv og slipper å fortelle samme historie gang på gang.

Her kan du lese mer om oss.

 

Noen av produktene vi formidler:

Refinansiere boliglån

Om du ønsker å refinansiere boliglånet ditt for å pusse opp, bygge på, samle lån eller endre betingelser kan du lese mer om refinansiering her

Mellomfinansiering

Mellomfinansieringen har som oftest inntil seks måneders løpetid med mulighet for noen måneders forlengelse. Det betyr at du kan eie to boliger i opptil ca. et halvt år. Når du eller megler får oppgjøret for boligen du har solgt, betales mellomfinansieringen tilbake til banken.

Nytt boliglån

Vi hjelper deg med en optimal lånesøknad og sender denne til de bankene vi mener passer godt for dine ønsker og behov. Det innhentes et konkret lånetilbud dersom kunden er i budrunde, eller et finansieringsbevis til kjøp av ny bolig.

Slette betalingsanmerkninger

Slette betalingsanmerkninger kan gi deg en ny start om du har havnet i en situasjon med inkasso og betalingsanmerkninger. Da hjelper vi deg med et nytt lån for å få samlet all gjeld og sørger for at du får slettet betalingsanmerkninger.

Samle dyre smålån

Noen ganger i livet opplever mange at det har hopet seg opp med 20 000 her og 30 000 der på diverse kredittkort og forbrukslån. Renten på slike lån ligger ofte mellom 14-24% så her lønner det seg å samle alt til ett forbrukslån. Vi kan hjelpe deg å samle dyre smålån uten at du må ha sikkerhet i bolig.

Refinansiere billån

Du var kanskje ikke klar over at det var mulig å refinansiere billån? Joda, det er det! Ikke så mange som gjør det, men vi samarbeider med en som gjør nettopp det. Det er noen forutsetninger som må være på plass, slik at det lønner seg både for deg og banken, her kan du lese mer om det.

Samarbeidspartnere – tilbud om lån fra flere banker

logo lea bank