Boliglån og annen type finansiering.

Eiendomsfinans er Norges største formidler av private lån som boliglån, billån og lån uten sikkerhet. Som medlem av Freidig Alpin kan du, din familie og samarbeidspartnere, benytte vårt tilbud om gratis finansiell rådgivning. Fyll ut kontaktskjemaet for å kontakte din personlige rådgiver Per Magne Rønne.

 

 


  Eiendomsfinans tilbyr gratis økonomisk rådgivning basert på dine ønsker og behov.

  I samarbeide med Freidig Alpin kan du og din familie dra nytte av vår avtale om gratis økonomisk rådgivning og prioritert saksbehandling. En fast økonomisk rådgiver vil følge deg hele veien. Du forteller din historie en gang og din rådgiver innhenter tilbud på dine vegne så du slipper å bruke tid på en rekke bankmøter selv.

  Eiendomsfinans sikrer at du alltid får en bank tilpasset dine behov med langsiktige, konkurransedyktige betingelser. Vi har samarbeidsavtale med 14 boliglånsbanker, det gir mange muligheter og løsninger.

  Hvem kan benytte seg av denne tjenesten?

  • Medlemmer og deres foreldre og familie
  • Ansatte i medlemmers foreldres bedrifter
  • Samarbeidspartnerne av Freidig Alpin

  NYTT BOLIGLÅN

  Hos oss får du gode råd og konkurransedyktige tilbud før ditt nye boligkjøp. Fordelen ved å benytte oss når du skal søke om finansieringsbevis, er at vi sjekker med flere banker for å sikre deg gode betingelser. Sammen finner vi en fornuftig løpetid og det boliglånet som passer dine ønsker og behov.

  Da unngår du å bruke tid på en rekke bankmøter, og du forholder deg til en fast rådgiver som kjenner din historie.

  Vi kan også hjelpe med:

  • MELLOMFINANSIERING
  • SENIORLÅN
  • PROSJEKTFINANSIERING

  REFINANSIERING

  Noen ønsker å refinansiere boliglånet for å oppnå bedre rentebetingelser, andre ønsker opplåning på bolig. Kanskje er boligkreditt den beste løsningen for deg? Uansett dine behov, vi hjelper deg å finne boliglånet med lånebetingelsene som passer for deg.

  Vi optimaliserer din lånesøknad og ber om uforpliktende tilbud fra de bankene vi mener passer best til dine ønsker og behov.

  Vi kan også hjelpe med:

  • SAMLE OG SLETTE INKASSOGJELD
  • SAMLE DYRE SMÅLÅN
  • REFINANSIERING AV BILLÅN

   

  Ta kontakt med meg for gode, økonomiske råd.

   

   

   

   

  Per Magne Rønne
  Rådgiver

  Mobil: 959 25 880

  e-post: per.magne@eiendomsfinans.no

  Eiendomsfinans Trondheim
  Falkenborgvegen 9, 7044 Trondheim

  Jeg har lang erfaring som økonomisk rådgiver og vil gjøre mitt ytterste for å finne tilbud og løsninger som er tilpasset dine ønsker og behov. Jobben jeg gjør med å tilrettelegge en optimal lånesøknad, forhandle med bankene og innhente tilbud, er alltid helt kostnadsfri for deg som kunde.

  Vi snakkes!
  – Per Magne

  Last ned brosjyre her

  1

  Gratis tjeneste

  Alle våre tjenester er gratis for deg som kunde, fordi vi honoreres av bankene vi samarbeider med. Tilbudet eller tilbudene vi presenterer for deg, er uforpliktende.

  2

  Fast rådgiver

  Personlig oppfølging er nøkkelordet hos oss. Du får en fast rådgiver som ser hele ditt økonomiske bilde, slik at vi kan gi deg råd om endringer du bør vurdere for å oppnå lavest mulig kostnad på dine lån.

  3

  28 års erfaring

  Siden 1993 har vi hjulpet titusenvis av kunder med å finne riktig bank og låneprodukt, og ingen tilsvarende bedrift i Norge har vårt utvalg av samarbeidspartnere innen finansiering.