Slette betalingsanmerkning_1
Noen har behov for å samle dyre smålån for å redusere kostnadene på sine lån. Andre har fått betalingsanmerkning og ønsker å få det slettet.
Vi kan også sjekke for deg om du har betalingsanmerkninger.
Få hjelp til å rydde opp i gjeld

Har du mange dyre smålån, ønsker å slette inkassogjeld eller kanskje du trenger hjelp til å finne ut hvem du skylder penger? Det er viktig å ta tak i problemene før man havner i en situasjon der tvangssalg og gjeldsordning er eneste løsning. Selv om du har havnet der, kan vi hjelpe deg å finne løsninger slik at du får en ny økonomisk start. Eiendomsfinans tilbyr deg en personlig og kostnadsfri rådgiver. Vi tar aldri betalt av deg som kunde, vi får betalt av bankene for å gjøre jobben for de med å innhente korrekt og samlet informasjon om en lånesøknad.

Legg sammen alle lån du har i dag, under kan du beregne ca. hvor mye det vil koste hver måned om du refinansierer alt til ett lån. Sammenlikne dette med de kostnadene du har på alle lånene tilsammen i dag. Eier du bolig øker det muligheten for flere løsninger.


Dersom du vil slette betalingsanmerkninger, må lånet må ha sikkerhet i bolig eller annen fast eiendom. Du må kunne tilby inntil 85% sikkerhet i fast eiendom, og du må ha nok inntekt til å kunne betale for lånet. Det forutsettes betalingsevne i form av faste inntekter, eller at nedbetaling av lånet er basert på fremtidig salg (innen ca. 1 år). I all hovedsak er det sikkerhet i bolig og likviditet som teller.

Da vi innhenter tilbud fra flere banker, må vi opplyse om innenfor hvilke priser de forskjellige bankene opererer med. Uansett vil et tilbud vi henter inn på dine vegne, være uforpliktende.

Dette gjelder lån med betalingsanmerkninger:

  • Nominelle rente: 5,85 % – 10,35 %
  • Etableringsgebyr: Fra 1 % til 4 % av lånebeløpet
  • Termingebyr: fra 25 – 75 kr (avhengig av bank)
  • Etableringsgebyret er fradragsberettiget.

 

Eksempel på lån med sikkerhet i bolig derom du ikke har betalingsanmerkninger: Lån 2 millioner. Nom.rente 3,05%, eff. rente 3,14% innenfor 75% sikkerhet, over 25 år. Kostnad: 876 542. Totalt 2 876 542. Her iberegnet termingebyr på kr 45,- og etableringsgebyr på kr 1 500,-. Rente og gebyrer varierer fra bank til bank.

Eksempel på lån med sikkerhet i bolig derom du skal refinansiere gjeld med betalingsanmerkninger: Effektiv rente 6,68% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.913.909, totalt kr 3.913.909

Eksempel på refinansiering uten sikkerhet i bolig:
225 000,- over 9 år med effektiv rente på 14,17 %, kostnad 162 347,- Totalt 387 347,-. Maks. effektiv rente 35,5%.
Nedbetalingstid ved refinansiering: opptil 15 år, avhengig av nedbetalingstid på lån som skal refinansieres. Maks løpetid på nye lån uten sikkerhet er 5 år.

Du kan også ringe oss på 32 88 0000, eller kontakte et av våre lokale kontor i Bergen, Stavanger, Oslo, Trondheim, Ski, Lillestrøm, Harstad, Gjøvik eller Drammen. 

Vår e-post: post@eiendomsfinans.no