Trenger du hjelp til å rydde opp i gjeld?
Noen har behov for å samle dyre smålån for å redusere kostnadene på sine lån. Andre har fått betalingsanmerkning og ønsker å få det slettet.
Få hjelp til å rydde opp i gjeld

Trenger du hjelp til å rydde opp i gjeld?

Har du mange dyre smålån, ønsker å slette inkassogjeld eller kanskje du trenger hjelp til å finne ut hvem du skylder penger? Vi kan ta en kredittsjekk for deg.

Det er viktig å ta tak i problemene med å rydde opp i gjeld før man havner i en situasjon der tvangssalg og gjeldsordning er eneste løsning. Selv om du har havnet der, kan vi hjelpe deg å finne løsninger slik at du får en ny økonomisk start. Eiendomsfinans tilbyr deg en personlig og kostnadsfri rådgiver. Vi tar aldri betalt av deg som kunde, vi får betalt av bankene for å gjøre jobben for de med å innhente korrekt og samlet informasjon om kunden. Vi oppretter lånesøknaden for deg og sender denne til de bankene vi mener passer for deg ut fra dine ønsker og behov. Tilbudene du mottar via Eiendomsfinans er alltid uforpliktende.

Vil du lese mer om tvangssalg?

 

Hjelp til å rydde opp i gjeld:


  Få hjelp til å rydde opp i gjeld

  Under kan du beregne ca. hvor mye det vil koste hver måned om du refinansierer alt til ett lån. Finn ut hvor mye gjeld du har totalt og hvor mye du betaler på dette hver måned. Legg inn det nye totalbeløpet i kalkulatoren. Sammenlikne dette beløpet med de samlede kostnadene du har på alle lånene du har i dag. Eier du bolig øker det muligheten for flere løsninger.

   

  Lånekalkulator

  Lånetype

  Ønsket lånebeløp

  Nedbetalingstid

  kr 8 570,86

  Nom. rente (%) ?

  Effektiv rente: 2.10%

  Etableringsgebyr: kr 1500

  Termingebyr: kr 45

  Månedlig beløp:

  kr 8 570,86

  Totalpris over 25 år:

  kr 2 572 756,58

  Dersom du vil slette betalingsanmerkninger, må lånet må ha sikkerhet i bolig eller annen fast eiendom. Du må kunne tilby inntil 85% sikkerhet i fast eiendom, og du må ha nok inntekt til å kunne betale for lånet. Det forutsettes betalingsevne i form av faste inntekter, eller at nedbetaling av lånet er basert på fremtidig salg (innen ca. 1 år). I all hovedsak er det sikkerhet i bolig og likviditet som teller når du søker om hjelp til å rydde opp i gjeld.

  Etableringsgebyr er fradragsberettiget på skatten.

  Her er bankene vi samarbeider med

  Samarbeidspartnere – tilbud om lån fra flere banker

  logo lea bank